SPOŠTOVANI PRIJATELJI IN PODPORNIKI VIPAVSKE KOŠARKE

Po Zakonu o dohodnini lahko do 1% delež od davka na vašo dohodnino namesto državnemu proračunu prispevate Košarkarskemu klubu Vipava. Zaradi tega se vaša dohodnina ne bo povečala ali zmanjšala – le delež sredstev, ki gre direktno v državni proračun, se bo zmanjšal za navedeni odstotek in bo namenjen izvajanju košarkarskih programov oz. projektov ter večji popularizacije košarke v Vipavi.
Prispevek iz deleža dohodnine je za nevladne organizacije izredno pomemben, saj predstavlja del dohodka, s katerim lahko sofinanciramo redne dejavnosti KK Vipava ter vzdržujemo kvaliteto našega dela.

To lahko opravite prek sistema OKS na povezavi:
https://www.olympic.si/podarim
Označite, da želite donacijo nameniti Košarkarskemu klubu Vipava.
 
V imenu Košarkarskega kluba Vipava se vam zahvaljujem, če se boste odločili svojih 1 % dohodnine nameniti za delovanje našega društva. Zahvaljujem se vsem, ki boste zavezance za dohodnino k darovanju povabili. Zahvaljujem se tudi vsem, ki ste glas o možnosti širili prek spletnih strani, socialnih omrežij, e-pošte. Še posebej se zahvaljujem vsem, ki ste nam del dohodnine ŽE namenili. Vsi, ki ste obrazec že izpolnili, vam postopka ni treba vsako leto ponavljati.