SPOŠTOVANI PRIJATELJI IN PODPORNIKI VIPAVSKE KOŠARKE

Po Zakonu o dohodnini lahko do 0,5% delež od davka na vašo dohodnino namesto državnemu proračunu prispevate Košarkarskemu klubu Vipava. Zaradi tega se vaša dohodnina ne bo povečala ali zmanjšala – le delež sredstev, ki gre direktno v državni proračun, se bo zmanjšal za navedeni odstotek in bo namenjen izvajanju košarkarskih programov oz. projektov ter večji popularizacije košarke v Vipavi.

Prispevek iz deleža dohodnine je za nevladne organizacije izredno pomemben, saj predstavlja del dohodka, s katerim lahko sofinanciramo redne dejavnosti KK Vipava ter vzdržujemo kvaliteto našega dela.

  • V kolikor imate interes, vas naprošamo, da obrazec spodaj izpolnite (vpišete samo vaše osnovne podatke zgoraj levo na obrazcu, se spodaj podpišete) ter ga natisnete in podpisanega do 31.12.2021 pošljete na naslov:

DURS
Davčna izpostava Ljubljana
Davčna ulica 1

1000 Ljubljana

  • Izpolnjen in podpisan obrazec lahko skenirate in ga po elektronski pošti pošljete na kkipava@gmail.com do 20.12.2021. Obrazec bom v vašem imenu oddal jaz na finančnem uradu v Ajdovščini.
  • Davčni zavezanec lahko poda zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije kadarkoli preko sistema eDavki na spletni stani https://edavki.durs.si 

V imenu Košarkarskega kluba Vipava se vam zahvaljujem, če se boste odločili svojih 0,5 % dohodnine nameniti za delovanje našega društva. Zahvaljujem se vsem, ki boste zavezance za dohodnino k darovanju povabili. Zahvaljujem se tudi vsem, ki ste glas o možnosti širili prek spletnih strani, socialnih omrežij, e-pošte. Še posebej se zahvaljujem vsem, ki ste nam del dohodnine ŽE namenili. Vsi, ki ste obrazec že izpolnili, vam postopka ni treba vsako leto ponavljati.

Hvala in lep pozdrav.