.
EKIPA MLAJŠIH PIONIRK 4. V DRŽAVI
 

Ekipa mlajših pionirk U12 je prinesla v klubske vitrine nov pokal!

Resda je to pokal za 4. mesto, toda kljub temu je to največji uspeh v zgodovini KK Vipava na klubskem nivoju.

V soboto 17.11.2012 so se v Škofji Loki pomerile na zaključnem turnirju štiri najboljše ekipe v Sloveniji v kategoriji mlajših pionirk. Naše igralke so na obeh tekmah dale vse od sebe, toda to ni bilo dovolj za uvrstitev med najboljše tri. Prav vse nasprotnice so višje in močnejše od naših igralk, kar je v veliki meri vplivalo na končni rezultat. Kljub vsemu pa so pustile dober vtis in dokazale, da so zasluženo v slovenskem vrhu. Nika Kodelja je potrdila sloves najboljše strelke. Na obeh tekmah je dosegla 36 točk, dve manj od Maruše Podgrajšek iz Slovenskih Konjic. Trenerji pa so jo uvrstili v najboljšo peterko turnirja. Naše igralke so prejele medalje za osvojeno 4. mesto, kar jih bo spominjalo na velik uspeh v letošnji sezoni.

  - uradna fotogalerija KZS -
 
Izjava trenerja Ivana Ivanova po uspešno končani sezoni:
Izredno sem ponosen. Ne toliko zaradi odličnega rezultata. Predvsem sem ponosen na svoje igralke, skupaj smo že 5 let, skupaj smo zmagovali, včasih tudi izgubili, se veselili, se učili in odraščali. V teh skupnih letih so dekleta razvila neverjeten odnos do igre, športa in nasprotnic. Na igrišču dajo vedno vse od sebe, se borijo po najboljših močeh, igrajo srčno, ne obupajo, kadar jim ne gre. Fair play je pri naši ekipi vedno na visoki ravni. Nasprotnice vedno spoštujemo; ko so boljše, jim od srca čestitamo, ko so slabše, jih ne ponižujemo. Po vsakem porazu smo se znali pobrati in se vrniti boljši, močnejši, izkušenejši. Po zmagah smo se znali spustiti na realna tla in trezno nadaljevati svojo športno pot…Privilegij je doživeti vse to, ki pri vsakemu udeležencu pusti nepozabna čustva, nove življenjske izkušnje in ustvarja možnosti za uresničevanje našega slogana: IGRATI IGRO IN V IGRI UŽIVATI!
 
_____________________________________________________________________________________________________________________________
povezave:
   
 
izdelal in ureja ©Ivan Ivanov