.
- 20.3.2016 -
Z LEPIMI SPOMINI IZ UDIN  

Ekipa najmlajših pionirk se je udeležila turnirja v Udinah. Sodelovalo je še 5 italijanskih ekip, vsaka pa je odigrala po 3 tekme. V tej kategoriji se v Italiji igra 6 šestin po 6 minut, posamezna četverka igralk pa lahko nastopa v dveh šestinah. Vsaka šestina začne z rezultatom 0:0, da ne bi bila končna razlika previsoka v korist katere ekipe. Naše punce so igrale neodločeno proti domačemu Libertas Basket School, premagale Cussignacco in izgubile s Futuroso iz Trsta.

Glavni poudarek turnirja pa je bil predvsem druženje in seveda slavna italijanska kulinarika. Gostitelji so se zelo potrudili, kar si lahko ogledate v priloženi fotogaleriji.
- fotogalerija - (foto: Libertas Basket School Udine)
 
- 6.3.2016 -
PORAZ IN ZMAGA V LJUBLJANI  
Najmlajše pionirke U11 nadaljujejo s tekmovanjem. V 2. delu so dobile tri nove nasprotnike. Na turnirju v Ljubljani so na prvi tekmi doživele prvi poraz v letošnji sezoni. Ježičanke so prikazale boljšo igro in zasluženo zmagale. Kljub temu so se naše mlade igralke borile po najboljših močeh in so bile v prvem polčasu povsem enakovredne nasprotnice.
Drugo tekmo so igrale proti združeni ekipi Kranjske Gore in Jesenic. Ves čas so bile v vodstvu in na koncu visoko zmagale.
Ježica A : Vipava 51:31, Vipava : Kranjska Gora - Jesenice 48:29
 
- 31.1.2016 -
BREZ PORAZA PO 1. DELU  

Na turnirju v Tolminu so najmlajše pionirke U11 dosegle še peto in šesto zmago ter brez poraza zaključile prvi del tekmovanja. Priložnost za igro so dobile tri nove igralke, ki doslej še niso igrale tekem. Predvsem na tekmi proti Iliriji so se morale punce zelo potruditi za zmago, saj so Ljubljančanke prišle v Tolmin samo s 6 najboljšimi igralkami, ki so lahko igrale večji del tekme.

Tolmin : Vipava 35:59, Panter Ilirija center : Vipava 22:44

 

 
- 24.1.2016 -
POTRDITEV KVALITETE  

Tudi na drugem turnirju najmlajših pionirk U11 je vipavska ekipa pokazala največ. V Ljubljani so punce dosegle dve novi visoki zmagi in se utrdile na vrhu lestvice. Minutaža je bila lepo porazdeljena med vse igralke, ki so jo s pridom izkoristile.

Panter Ilirija center : Vipava 27:45 , Vipava : Tolmin 37:14

 

 

 
- 17.1.2016 -
ODLIČEN ZAČETEK NAJMLAJŠIH DEKLET  

S tekmovamjem so začele tudi najmlajše pionirke U11. Na prvem turnirju v Vipavi so bile tekmice domačih igralke iz Tolmina in ljubljanske Ilirije. Naše igralke so prevladovale tako pri štafetnih igrah kot pri sami igri in so z dvema visokima zmagama nadaljevale tradicijo dobrih rezultatov v tej kategoriji.

Vipava : Tolmin 61:14, Vipava : Panter Ilirija Center 57:29

 

 

 
_____________________________________________________________________________________________________________________________
:
     
 
izdelal in ureja ©Ivan Ivanov